Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Τα πάντα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή
  1. Αποκτήθηκε από τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, ούσα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Η 19χρονη Βάγια Αμβροσιάδου μιλά στη FORZA για το πρώτο της διάστημα στον Δικέφαλο, τους προσωπικούς της στόχους, το πρόσφατο ντεμπούτο της στην Εθνική, αλλά και την καθημερινότητα της, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το χάντμπολ; Με ποια αφορμή;

    «Η πρώτη μου επαφή με το χάντμπολ ήρθε από τα έξι μου χρόνια. Αφορμή ήταν το ότι με το άθλημα ασχολούνταν οι αδερφές μου, οπότε ήμουν από μικρή στα γήπεδα. Όταν έγινε η ομάδα στο χωριό ξεκίνησα κι εγώ, στη συνέχεια ήρθε και η μετακίνηση μου στην Προσοτσάνη. Κάπως έτσι λοιπόν μπήκα κι εγώ σε αυτόν τον χώρο».

    Πότε κατάλαβες ότι θέλεις να ακολουθήσει σε υψηλό επίπεδο το συγκεκριμένο άθλημα;

    «Μου άρεσε από την αρχή η αίσθηση που έβγαζαν τα παιχνίδια, από τότε που παρακολουθούσα τις αδερφές μου. Οπότε είχα ως στόχο να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο για να τα ζω από μέσα και να μην τα βλέπω μόνο από την κερκίδα».

    Πως σου φαίνεται η φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ;

    «Κάναμε μια καλή αρχή, τουλάχιστον όσον αφορά το πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξη για τη φετινή χρονιά , όλες είμαστε και πιστεύουμε ότι από δω και πέρα θα τα πάμε καλά. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την διατήρηση των κεκτημένων».

    Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

    «Εννοείται πως οι στόχοι της ομάδας είναι και οι δικοί μου μεγάλοι στόχοι. Προσωπικά, θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και να υπολογίζομαι ως μια δύναμη για την ομάδα. Μακροπρόθεσμα, ο στόχος μου είναι να κάνω αυτό που αγαπώ για πολλά χρόνια ακόμα και μέσα από τη δουλειά μου, να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

    Μετά από μια δύσκολη περίοδο, ο αθλητισμός φαίνεται πως επιστρέφει στην κανονικότητα. Πως περιμένετε την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες;

    «Γενικά χαιρόμαστε που επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο, σαν ομάδα τους περιμένουμε και τους θέλουμε κοντά μας. Ειδικά όταν μιλάμε για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δημιουργούν μια δυνατή κερκίδα».

    Τον Σεπτέμβριο ήρθε η πρώτη σου κλήση για την Εθνική Γυναικών. Ποια τα συναισθήματα σου;

    «Εννοείται ότι η κλήση στην Εθνική ομάδα είναι με γεμίζει πάνω από όλα τιμή και περηφάνεια. Είχα μια «εικόνα» από την παρουσία μου στην Εθνική Νεανίδων, αλλά προφανώς η Εθνική γυναικών κάτι άλλο. Ήταν ένας στόχος που πραγματοποιήθηκε».

    Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους;

    «Παράλληλα με το χάντμπολ ασχολούμαι και με τις σπουδές μου. Έχω περάσει στη σχολή Βιοιατρικών επιστημών στη Σίνδο. Οπότε ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας μου καταναλώνεται στις μετακινήσεις από και προς τη σχολή, αλλά και τις προπονήσεις με την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα είναι αρκετά απαιτητικό, αλλά προσπαθώ και δεν παραμελώ ούτε το χάντμπολ, ούτε τις σπουδές μου».

    Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

    «Εφόσον υπάρχει ελεύθερος χρόνος, θα προτιμήσω να τον διαθέσω σε μια βόλτα με τους φίλους μου. Εναλλακτικά, αν μείνω στο σπίτι θα παρακολουθήσω κάποια ταινία ή σειρά στο Netflix, κυρίως κάτι με δράση».

    Ως ένας άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό, σου αρέσει να παρακολουθείς κάτι σαν φίλαθλος;

    «Σαν φίλαθλος μου αρέσει να παρακολουθώ χάντμπολ, είτε ανδρών είτε γυναικών. Από άλλα αθλήματα, μου αρέσει αρκετά και το ποδόσφαιρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία