Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι όλη η χρονιά της Κλαμπ Μπριζ

Δημοφιλή

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Για να ξεπεραστεί το εμπόδιο και της Μπριζ, θα χρειαστεί κάτι πολύ μεγαλύτερο, κάτι πολύ ανώτερο από αυτό που κατατέθηκε απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι Βέλγοι είναι πολύ πιο έμπειροι, πιο παιγμένοι, πιο μαθημένοι σε τέτοιες συνθήκες. Το λάθος του Ζάγκρεμπ δεν πρέπει επουδενί να επαναληφθεί στη Φλαμανδία, οι υπερβάσεις στις ρεβάνς δεν είναι κάτι που γίνονται κάθε μέρα.

Ακούω βερεσέ τις απόψεις για «βατή» κλήρωση, οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές στις κρίσεις μας. Η Μπριζ βρίσκεται εκτός στόχων στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως αυτό την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη, αφού θα εστιάσει αποκλειστικά στην Ευρώπη. Τα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι όλη της η χρονιά.

Ούτε η απόλυση του προπονητή της είναι θετικό νέο για τον Δικέφαλο. Ευχής έργον θα ήταν να συνεχίσει αυτή η προβληματική κατάσταση με τον Ρόνι Ντέιλα στο τιμόνι της, πολύ συχνά τέτοιου είδους ηλεκτροσόκ σε πρώτη φάση φέρνουν θεαματικά αποτελέσματα, ξυπνάνε έναν κοιμισμένο οργανισμό.

Ό,τι κι αν είναι η Μπριζ, σε όποια κατάσταση κι αν είναι η Μπριζ, εξακολουθεί να είναι μία ομάδα που έχει ετήσιο τζίρο 176 εκατομμυρίων ευρώ (τετραπλάσιος από αυτόν του ΠΑΟΚ), μία ομάδα που έπαιζε 5 σερί χρονιές στους ομίλους του Champions League, μία ομάδα με τρομερή ατομική ποιότητα, που απαιτεί σεβασμό και σωστό ζύγισμα για να είναι όλα και όλοι, όπως πρέπει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι επιλογές Λουτσέσκου με ΑΕΚ (video)

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη που του κόστισαν ψυχολογικά και βαθμολογικά, ο ΠΑΟΚ μετατοπίζει την...

Στην ίδια κατηγορία