Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα λάθη, που έφεραν την αγωνιστική πτώση

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ τακτικά ήταν καλός και στα δυο τελευταία παιχνίδια με τον Άρη. Παρότι υστερεί σε μπάτζετ έναντι του συμπολίτη (έφτασε τις 800.000 ευρώ φέτος ο Άρης) όχι μόνο ήταν ανταγωνιστικός αλλά ουσιαστικά έχασε στις λεπτομέρειες.

Ο Τακιανός παραμένει ένας ικανός προπονητής. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έκανε λάθη. Ο καταρτισμός του ρόστερ δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Ένα σημαντικό λάθος έγινε με την επιλογή του παίκτη στην κομβική θέση «2». Γιατί σε αυτή την θέση ο ΠΑΟΚ έδωσε και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα.

Δώδεκα χιλιάδες δολάρια το μήνα πήρε ο Χάρισον. Υπήρχε η ελπίδα πως αυτός ο παίκτης θα σήκωνε τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα , θα είχε το εύκολο σκορ.

Στη διάρκεια της χρονιάς αντί να σηκώσει ο Χάρισον τον ΠΑΟΚ, έφτασε στο σημείο ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να βοηθήσει τον Aμερικανό προκειμένου να… βελτιωθεί η ψυχολογία του! Γιατί αυτό συνέβαινε ειδικά τον τελευταίο μήνα.

Παρά τα προβλήματα και την «στενότητα» που υπάρχει  στην ΚΑΕ, η διοίκηση δεν αρνήθηκε αλλαγές στον Τακιανό. Ειδικά φέτος έγιναν πάρα πολλές. Απέκτησε όμως ο ΠΑΟΚ τους καλύτερους που θα μπορούσε με τα χρήματα που είχε; Δεν είναι δικαιολογία το «μικρό μπάτζετ» για επιλογές τύπου… Φλάτεν. Ο Τακιανός δούλευε ασταμάτητα, δούλευε στην λεπτομέρεια, διάβαζε καλά τα ματς όμως ο ΠΑΟΚ υστερούσε σε ποιότητα κι αυτό ήταν και δικό του λάθος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία