Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

H διπλή… σύνδεση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχει διπλή… σύνδεση με τον ΠΑΟΚ. Τον Δεκέμβριο του 2010, ένα γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο παγωμένο «Μάξιμιρ» υπέγραφε την πρόκριση στους «16» του Europa League (0-1), με τον Δικέφαλο να έχει κερδίσει και το παιχνίδι της Τούμπας στην φάση των ομίλων με το ίδιο σκορ χάρη σε γκολ του Βλάνταν Ίβιτς.

Το δεύτερο συνδετικό στοιχείο είναι η παρουσία του Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος έχει ξεπεράσει την σοβαρή περιπέτεια υγείας και αποτελεί τον αναμφισβήτητο ηγέτη αυτής της ομάδας.

Ο έμπειρος διεθνής στράικερ Μπρούνο Πέτκοβιτς (14 γκολ / 7 ασίστ φέτος) αποτελεί το πιο βαρύ της χαρτί, ενώ από την νέα γενιά που έρχεται να πάρει τα ηνία, έτοιμοι για το επόμενο βήμα είναι ο επιτελικός μέσος Μπατούρινα, ο κεντρικός χαφ Μάρκο Μπούλατ, όπως και ο στόπερ Μάουρο Πέρκοβιτς, ενώ εξαιρετική μεταγραφή έχει αποδειχθεί ο Ιάπωνας εξτρέμ Κανέκο, ο οποίος έχει συμβάλλει φέτος ήδη 4 γκολ και 6 ασίστ.

Μετά τον αποκλεισμό της Μπέτις, η όρεξη για κάτι καλό φέτος στην Ευρώπη έχει ανοίξει για τα καλά.

Σε μία χώρα που είδε την Εθνική της να φτάνει σε έναν τελικό και έναν ημιτελικό Μουντιάλ την τελευταία δεκαετία, ποιος μπορεί να απαγορεύσει τα όνειρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία