Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα εκατομμύρια «χορεύουν» στα πόδια του

Δημοφιλή

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. Τέσσερις ήταν οι προτάσεις που έφτασαν στον ΠΑΟΚ αυτή την εποχή για την απόκτηση του… wonderkind της Τούμπας, του Χρήστου Τζόλη!

Ο νεαρός  είναι αυτή την εποχή από τα πιο “καυτά” ποδοσφαιρικά πρότζεκτ σε τέτοιες ηλικίες και το όνομά του βρίσκεται στην ατζέντα σχεδόν όλων των τεχνικών διευθυντών της Ευρώπης.

Τις τελευταίες εβδομάδες τέσσερις ομάδες εμφανίστηκαν διατεθειμένες να τον αποκτήσουν, προσφέροντας διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

Για την ώρα, με βάση τις… προσφορές η τιμή του Τζόλη είναι στα 10 εκατομμύρια, καθώς εκεί κυμάνθηκαν όλες οι “εκδηλώσεις ενδιαφέροντος”. Η μία ήταν πράγματι από την Κλαμπ Μπριζ (στο τραπέζι ΔΕΝ έπεσε το όνομα του Κρμέντσικ), ενώ άλλη μία ήταν από την Ιταλία.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ σ΄ αυτές τις προτάσεις, ήταν ίδια. “Ο Τζόλης δεν πωλείται”.

Στην Τούμπα δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν αυτές τις προτάσεις και το αφήνουν για το μέλλον, αφού είναι σαφές ότι όπως πηγαίνουν τα πράγματα, η αξία του 19χρονου επιθετικού θα ανεβαίνει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Κι αν είναι να πωληθεί το καλοκαίρι, αυτό θα συμβεί μόνο για ένα ποσό που θα κάνει τα 10 εκατομμύρια των τωρινών προτάσεων να ακούγεται πολύ μικρό!

Υπέρ του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι ο Τζόλης είναι πολύ προσγειωμένος και συνειδητοποιημένος καθώς και το ότι στην πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του δεν μπήκε ρήτρα.

* Στις 27/1/2020 ανακοίνωσε η ΕΕΑ την εισήγησή της για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ κι ο Ζαγοράκης δήλωσε πως “εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου”. Ακριβώς 365 μέρες αργότερα επέστρεψε στη ΝΔ. Μάλλον θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ

ΠΩΣ… ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΤΟΣ

* Την προηγούμενη εβδομάδα η FORZA αποκάλυψε ότι από την ώρα που ο Γουίλιαμ, που ήταν ο πρώτος στόχος, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σάλκε, ο ΠΑΟΚ στράφηκε στον Λέο Μάτος…

* Ο Βραζιλιάνος ήταν πολύ ζεστός να επιστρέψει, μίλησε τόσο με την οικογένεια Σαββίδη, όσο και με τον Πάμπλο Γκαρσία και θα έρχονταν να γεμίσει τη δεξιά πλευρά, έτσι ώστε να πάει ο Βιεϊρίνια αριστερά, με μπακ απ τον Περέιρα.

* Τελικά μια επαφή του Ρέμπε στη Γερμανία βρήκε τη λύση του Γκανέζου Μπαμπά, που θεωρήθηκε ένα “υποσχόμενο πρότζεκτ” και ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάει σ΄ αυτή την επιλογή. Από τη μια δεν είναι κοστοβόρα (η Τσέλσι πληρώνει το 75% του μισθού του) κι από την άλλη αν βγει, θα υπάρξει τρόπος να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ

Ο Ουάρντα είναι γενικώς σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, καθώς μετά την επιστροφή του στην Τούμπα έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και είναι πολύ χαρούμενος. Ακόμη πιο χαρούμενος έγινε όταν άκουσε ότι σήμερα έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Αμπντούλ Ραμάν Μπάμπα για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος είναι… τρελαμένος με την Τσέλσι, στην οποία ανήκει ο Γκανέζος!

Ο 4ΟΣ ΓΚΑΝΕΖΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ

Ο Μπάμπα είναι ο 4ος Γκανέζος στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Πρώτος ήταν ο Κόφι Αμπονσά (φωτ.), που ντύθηκε στα ασπρόμαυρα τον Ιανουάριο του 2000. Τρεισήμισι χρόνια αργότερα, ο Εμπενίζερ Χάγκαν (μέλος του τεχνικού επιτελείου της Κ-17) μετακόμισε από τον Ηρακλή και το γειτονικό Καυτανζόγλειο στην Τούμπα. Kαι το καλοκαίρι του 2009 είχε αποκτηθεί από τον Πανσερραϊκό ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΑΡΗΚΕ Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα τέθηκαν αρκετές φορές αντίπαλοι στη Μπουντεσλίγκα, φορώντας τις φανέλες της Βόλφσπουργκ και της Ντόρτμουντ αντίστοιχα. Το… σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν 4-1 υπέρ του Ιάπωνα, ωστόσο, όταν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στον τελικό κυπέλλου (το 2015), εκείνος που πανηγύρισε τον τίτλο ήταν ο Πορτογάλος. Από ασίστ του Καγκάβα, ο Ομπαμεγιάνγκ είχε ανοίξει νωρίς το σκορ, αλλά η Βόλφσμπουργκ έκανε την ανατροπή, κατακτώντας το κύπελλο με 3-1.

ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ 

Το καλοκαίρι του 2018 ο Κώστας Δημητρίου, έχοντας ολοκληρώσει την παρουσία του στους νέους του ΠΑΟΚ, προτίμησε το εξωτερικό, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τη Βασιλεία. Στα δυόμισι χρόνια που μεσολάβησαν (για έξι μήνες έπαιξε δανεικός στη Βιλ, ομάδα Β΄ κατηγορίας) έκανε μόλις δύο συμμετοχές με την ελβετική ομάδα. Πλέον, θα αγωνίζεται στη Μεζοκόβεσντ, 8η σήμερα στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπαίνει στην μάχη των ημιτελικών ο ΠΑΟΚ

Για τον πρώτο ημιτελικό της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 20 Απριλίου...

Στην ίδια κατηγορία