Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα δεδομένα για τον τελικό του Κυπέλλου

Δημοφιλή

Ολοένα και πιο κοντά στη λύση του εξωτερικού φαίνεται ότι βρίσκεται ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που μαρτυρούν και οι σχετικές κινήσεις της ΕΠΟ τρεις μήνες πριν από τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αθήνα, η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναμένεται να κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με Λονδίνο και Γερμανία, στέλνοντας επιστολές στις αντίστοιχες ομοσπονδίες, προκειμένου να ζητήσει γήπεδο για τον τελικό. Αν η απάντηση -όποτε έρθει- είναι αρνητική, υπάρχει και plan B της διοίκησης Μπαλτάκου, και είναι η Κύπρος!

Ωστόσο, σε πρώτο πλάνο για την ώρα είναι Λονδίνο και Γερμανία, για ευνόητους λόγους, αφού τόσο στη βρετανική πρωτεύουσα όσο και στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης ζουν και σπουδάζουν χιλιάδες Έλληνες, που θα γεμίσουν όποιο γήπεδο φιλοξενήσει το ματς. Στην ΕΠΟ θα περιμένουν να δουν τι διαθέσιμα γήπεδα υπάρχουν -αν υπάρχουν- και στη συνέχεια θα επιλεγεί η φθηνότερη λύση.


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία