Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προπόνηση με Κουαλιάτα και… Κεντζιόρα!

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τον Τόμας Κεντζιόρα να προπονείται για πρώτη φορά με την ομάδα, αλλά και τον Νίκολας Κουαλιάτα να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα. Στον αντίποδα, εκτός έμειναν οι Τόμας Μουργκ, Ομάρ Ελ Καντουρί (ατομικό), Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς (γυμναστήριο) αλλά και ο Αντρέ Βιεϊρίνια που ξεκίνησε το πρόγραμμα θεραπειών.

Αναλυτικότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η εβδομάδα ξεκίνησε με νίκη επί του Λεβαδειακού και κλείνει με ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Μετά από μερικές απαραίτητες ανάσες παίκτες και τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν δουλειά ενόψει της… μάχης στην Τούμπα.

Η προπόνηση της Τετάρτης (01.02) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στον επιθετικό κομμάτι και στα τελειώματα των φάσεων μετά από συνδυαστικές κινήσεις στο γήπεδο. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, οι Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν ατομικό στο γήπεδο, οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στον έσω πλάγιο που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Την Πέμπτη (02.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».


Τελευταία νέα

Τάισον: «Οι ΠΑΟΚτσήδες μεγαλώνουν το κλαμπ»

Τρομερές τοποθετήσεις από τον Τάισον που ξέσπασε σε κλάματα κατόπιν του εντός έδρας αποκλεισμού από την Κλαμπ Μπριζ στο...

Στην ίδια κατηγορία