Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα ‘χουν χαμένα (pic)

Δημοφιλή

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον «Καραϊσκάκης», με τους γηπεδούχους να έχουν, ως συνήθως, παράπονα από τη διαιτησία. Αυτή τη φορά μάλιστα είδαμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατεβαίνει στο χορτάρι για να διαμαρτυρηθεί, έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Καραπαπά, με αμφότερους να δέχονται… κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, Ζοάο Πινέιρο.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Καραπαπάς απέδειξε, για μια ακόμα φορά, ότι ζει σε ένα δικό του, μοναδικό, κόσμο, και πως ολόκληρος ο «ερυθρόλευκος» μηχανισμός βρίσκεται σε σύγχυση. Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στο Instagram τα έβαλε με την… κυβέρνηση, «δείχνοντας» με την τοποθέτηση του τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που πρόσφατα είχε δηλώσει πως «Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου».

Η τοποθέτηση του Καραπαπά:

«Επίσης καλό θα είναι οι επικοινωνιολόγοι των πολιτικών ταγών αυτής της χώρας να τους εξηγήσουν ότι καλές οι φιλίες και οι «στηρίξεις» αλλά οταν ΣΦΑΖΟΥΝ τη μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ καλό θα είναι να μη μιλάμε για πρόοδο και εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου…».


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία