Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Τα ανοιχτά μέτωπα: Μάρκος Αντόνιο, Μπελκεμπλά, Μεϊτέ και Μαξίμοβιτς

Δημοφιλή

Ο χρόνος άρχισε ήδη να μετράει αντίστροφα και στην Τούμπα προσπαθούν να κλείσουν τουλάχιστο έναν χαφ μέσα στην εβδομάδα…

Τα ανοιχτά μέτωπα είναι αρκετά, αφού πλην του Μαξίμοβιτς, η υπόθεση του οποίου “κόλλησε” λόγω των απαιτήσεων και της τακτικής της Χετάφε αλλά ΔΕΝ ναυάγησε, ο ΠΑΟΚ έχει άλλες τουλάχιστο τρεις υποθέσεις ανοιχτές!

Σ΄ αυτή τη φάση, αυτός που βρίσκεται στη πρώτη θέση της ατζέντας είναι ο 23χρονος Βραζιλιάνος Μάρκος Αντόνιο, που ανήκει στη Λάτσιο.

Ο βραχύσωμος χαφ (με ύψος 1.66 μ. ) έκανε καριέρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ (101 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 ασίστ), από την οποία έφυγε μετά από 3,5 χρόνια το περασμένο καλοκαίρι, λόγω του πολέμου, με προορισμό τη Λάτσιο, η οποία τον αγόρασε με 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Στην Ιταλία δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού, έκανε 22 συμμετοχές, αλλά τις περισσότερες ως αλλαγή και είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση.

Ο ΠΑΟΚ συζητά μαζί του και με τη Λάτσιο για το ενδεχόμενο να τον πάρει δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς…

Η διαφορά και τις δύο πλευρές δεν είναι μεγάλη, οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς, είναι διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα και απομένει να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ και με τη Λάτσιο, τόσο για τον δανεισμό, όσο και για την οψιόν, που θα μπει στο συμβόλαιο.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΕΛΚΕΜΠΛΑ

Το νέο πρόσωπο που έχει μπει στην ατζέντα του ΠΑΟΚ είναι ο Αλγερινός Χάρις Μπελκεμπλά (φωτ.), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την γαλλική Μπρεστ, με την οποία έκανε πέρσι 38 στα 38 με 2 γκολ. Ο 29χρονος που είναι γεννημένος στη Γαλλία και έχει 11 συμμετοχές με την Εθνική Αλγερίας, αρέσει πάρα πολύ στην τεχνική ηγεσία, επέλεξε να μην υπογράψει ακόμη πουθενά ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή και θεωρείται μια πολύ ελκυστική περίπτωση για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπελκεμπλά είναι παίκτης που δεν αλλάζει εύκολα περιβάλλον, αφού στην επαγγελματική του καριέρα έχει παίξει όλο κι όλα σε δύο. Τέσσερα χρόνια στην Τουρ και πέντε στην Μπρεστ!

Το κασέ του είναι υψηλό, ωστόσο ΔΕΝ είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ομάδα στη μέση, κάνει πιο ελκυστική την περίπτωση.

ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΜΕΪΤΕ

Tις τελευταίες μέρες έπεσε και πάλι στο τραπέζι το όνομα του Σουαλίχο Μεϊτέ, του 29χρονου Ιβοριανού, με γαλλική υπηκοότητα, που ανήκει στη Μπενφίκα. Όσο περνά ο καιρός και οι πιθανότητες να παίξει ο Μεϊτέ στη Μπενφίκα λιγοστεύουν, βγαίνει και πάλι στην αγορά ως δανεικός, ωστόσο στη δική του περίπτωση το πρόβλημα είναι πως το κασέ του δεν πέφτει για την ώρα κάτω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τυχόν απαιτήσεις της Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωσή του κι αν τα δεδομένα αλλάξουν, δεν αποκλείεται να μπει και πάλι στο παιχνίδι για την απόκτησή του.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ

Η περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς έχει μείνει στάσιμη αυτή τη βδομάδα, αλλά δεν έχει ναυαγήσει. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ τον Σέρβο χαφ, αλλά δεν υποκύπτει στην τακτική που ακολουθεί η Χετάφε, που προσπαθεί αν τον… εγκλωβίσει σε υψηλά νούμερα.

Ο ΠΑΟΚ θα έδινε μέχρι 4 εκατομμύρια με τα μπόνους για τον Μαξίμοβιτς, αλλά χωρίς να καλύψει ο ίδιος το ποσοστό της Βαλένθια (30%), όπως ζήτησε η Χετάφε.

Την Παρασκευή διέρρευσε από την Ισπανία για τον Μαξίμοβιτς ενδιαφέρεται η Θέλτα, αλλά ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα ακολουθήσει σ΄ αυτά τα ύψη.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιλογές, είναι πιθανό το ενδεχόμενο, αφού κλείσει άμεσα έναν χαφ, να ζητήσει ο ΠΑΟΚ να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον παίκτη (που θέλει πολύ να έρθει στη Θεσσαλονίκη) για το επόμενο καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος, υπογράφοντας από την 1η Ιανουαρίου.

 

 


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία