Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται το φλερτ με Γιαννούλη

Δημοφιλή

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κέρδισε πλέον θέση βασικού στον ΠΑΟΚ και όσο περνάει ο καιρός, ανεβαίνουν οι μετοχές του. Και οι ομάδες, που τον παρακολουθούσαν από την εποχή του Ατρομήτου, συνεχίζουν να το κάνουν και τώρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν τους κόβει τη φόρα, τους έχει καταστήσει, όμως, σαφές με κάθε τρόπο, πως όποιος θέλει τον 24χρονο αριστερό μπακ, θα πρέπει να έχει υπόψιν του πως πρέπει απλά να πληρώσει τη ρήτρα του.

Η ρήτρα του Γιαννούλη είναι 7.000.000 ευρώ και είναι προφανές ότι για τέτοιες ομάδες το ποσό δεν είναι απαγορευτικό.

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Η παραμονή του Μπράνκο έφερε ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο διοικητικό, όσο και στο αγωνιστικό. Οι ποδοσφαιριστές να νιώθουν καλά με την παραμονή του Πορτογάλου, καθώς έχουν καλές σχέσεις μαζί του και στην πλειοψηφία τους τον συμπαθούν.

Παίζει φυσικά ρόλο και το γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί μιλούν πορτογαλικά, οπότε είναι πιο εύκολη η συνεννόηση.

Ο Μπράνκο συνεχίζει τη δουλειά του τουλάχιστο μέχρι το καλοκαίρι (μέχρι τότε η τρέχει η συμφωνία), οπότε και θα αξιολογηθεί.

ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ

Επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο ο ΠΑΟΚ και απλώνει τα φτερά του σε όλο τον κόσμο! Μετά τις πολλές συνεργασίες με ακαδημίες στην Γερμανία, ο ΠΑΟΚ επεκτάθηκε πρόσφατα στην Αυστραλία και η τελευταία του κίνηση ήταν να… πατήσει το πόδι του και στον Καναδά.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε συμφωνία με ακαδημία του Μόντρεαλ για να λειτουργήσει στο εξής ως δική του ακαδημία.

Ο στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να φτάσει ο ΠΑΟΚ όπου υπάρχει ελληνισμός, να δεθεί με το ελληνικό στοιχείο εκεί, να ανοίξει νέες αγορές και φυσικά να έχει τον τρόπο σε ότι ταλέντο υπάρχει σ΄ αυτές τις περιοχές.

Πριν τη συνεργασία στον Καναδά, ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει τη συνεργασία με τον Μέγα Αλέξανδρο Μελβούρνης (Χάιντελμπεργκ Γιουνάιτεντ, η επίσημη ονομασία του, πλέον), την μία από τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες της 3ης σε πληθυσμό πόλης της Ελλάδας, αφού εκεί ζουν εκαντοντάδες χιλιάδες Έλληνες!

Η συνεργασία με την ομάδα της Μελβούρνης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον ελληνισμό της πόλης, αλλά και από τον τύπο της πόλης, που αφιέρωσε πολλά ρεπορτάζ στην… κάθοδο του ΠΑΟΚ στην Ωκεανία.

Ο επόμενος στόχος του ΠΑΟΚ, των τριών ηπείρων, πλέον, είναι η επέκταση και στις Η.Π.Α. και ήδη υπάρχουν επαφές και εκεί για να κλείσει τουλάχιστο μία συμφωνία.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ!

Μπορεί να πρόκειται για μία θέση, στην οποία παίζει μόνο ένας και οι άλλοι είναι εκτός, ανταγωνισμός μπορεί να υπάρχει, αλλά οι σχέσεις των τριών τερματοφυλάκων μεταξύ τους, είναι από φιλικές ως… εξαιρετικές! Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς και Παπαδόπουλος κάνουν παρέα και εκτός αγωνιστικών χώρων και μια φορά τη βδομάδα θα βγουν μαζί για φαγητό!

*Έχει αρχίσει να… ξεψαρώνει ο Ντόουγκλας Αουγούστο, που στην αρχή έκανε παρέα μόνο με τον Ζαμπά, με τον οποίο γνωρίζονται από τη Βραζιλία. Ο 22χρονος χαφ έμαθε πλέον λίγα αγγλικά για να μπορεί να συνεννοείται και φαίνεται πια ότι κινείται πιο άνετα και μέσα στην ομάδα.

*Ο Λευτέρης Δούκας είναι η επιλογή της ΠΑΕ για τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας. Και είναι βέβαιο, πως έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι πετυχημένος.

«ΚΟΡΕΑΤΗΣ» Ο ΑΝΤΟΝΙΣ

Λίγοι, πλέον, θα θυμούνται το προ τετραετίας πέρασμα από την Τούμπα του Τέρι Αντόνις. Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός χαφ δοκιμάζει από το περασμένο καλοκαίρι την τύχη του στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, έχοντας έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Σουγόν!

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αυτό ισχύει και για την κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τη γενική γραμματέα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που κατά καιρούς δεν μιλά και με πολύ… τακτ για τους αντιπάλους. Η κ. Τσιλιγκίρη, αφού απέτυχε να εκλεγεί με τη ΝΔ στη Β’ Πειραιώς, θα τοποθετηθεί διευθύντρια του Σ.Ε.Φ. Προς Θεού, δεν πολιτικοποιούμε τον αθλητισμό και δεν τα μπλέκουμε (εμείς).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κλάους: «Τι είσαι για μένα κανείς δεν ξερει»

98 χρόνια περήφανης ιστορίας κλείνει σήμερα (20/4) ο ΠΑΟΚ, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να μην ξεχνά την μεγάλη του...

Στην ίδια κατηγορία