Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Συνεχίζεται το… φλερτ Κουλιεράκη-Άιντραχτ»

Δημοφιλή

Το θέμα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη επαναφέρουν στη δημοσιότητα οι Γερμανοί, με την εφημερίδα «BILD» να υποστηρίζει πως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνεχίζει να «φλερτάρει» με τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριου. Το σχέδιο του γερμανικού κλαμπ για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, αναφέρει πως: θα πρέπει να έρθει στη Φρανκφούρτη το καλοκαίρι και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Τον χειμώνα η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν ολοκληρώθηκε . Η πιθανή μετακίνηση του κεντρικού αμυντικού από τον ΠΑΟΚ δεν έχει ακυρωθεί, αλλά σύμφωνα με την BILD απλά αναβλήθηκε.

Ο αθλητικός διευθυντής της Αϊντράχτ Μάρκους Κρέσε, συνεχίζει να φλερτάρει τον 20χρονο, ο οποίος συναντήθηκε δύο φορές με τον με τον ΠΑΟΚ στο Europa Conference League στην φάση των ομίλων. Το σχέδιο της Αϊντράχτ για τον Κουλιεράκη, αναφέρει πως: θα πρέπει να έρθει στη Φρανκφούρτη το καλοκαίρι και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, η Άιντραχτ δεν παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Άλλοι σύλλογοι της Bundesliga φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Κουλιεράκη. Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται στην pole position αφού ήταν η μοναδική ομάδα με τον παίκτη την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο που έφτασε στο σημείο να γίνει επίσημη πρόταση.

Το ερώτημα παραμένει τι θέλει ο ΠΑΟΚ. Παρά το συμβόλαιό του μέχρι το 2026, στην ελληνική ομάδα δεν πιστεύουν πλέον ότι ο περιζήτητος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός θα μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και μια πρόωρη αποχώρηση θα πρέπει φυσικά να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα ταμεία. Το χειμώνα οι απαιτήσεις ήταν γύρω στα 10.000.000 ευρώ. Το επόμενο καλοκαίρι το οικονομικό εμπόδιο μοιάζει πιθανό να είναι εξίσου υψηλό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλα δείχνουν χειρουργείο για Μπράντονιτς

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στο τέλος της σεζόν φαίνεται πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί το...

Στην ίδια κατηγορία