Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συμφώνησε με Ίλιτς ο Ατρόμητος

Δημοφιλή

Τον διάδοχο του Κρις Κόουλμαν βρήκε ο Ατρόμητος, λίγες μέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σάσα Ίλιτς.

Ο 45χρονος Σέρβος προπονητής είχε παίξει ως παίκτης στην ΑΕΛ (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2008/09) και φυσικά έχει συνδέσει την καριέρα του με την Παρτιζάν. Επίσης, έχει φορέσει και τις φανέλες των Θέλτα, Γαλατασαράι και Ζάλτσμπουργκ, ενώ έχει αγωνιστεί και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρα του.

Έχοντας ξεκινήσει στους πάγκους από τα μικρά κλιμάκια της Σερβίας αλλά και την ομάδα των Ανδρών ως βοηθός του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, το καλοκαίρι του 2021 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσουκαρίτσκι. Παρά την καλή της πορεία, η συνεργασία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, με τα σέρβικα Μέσα να «δείχνουν» ως αιτία δηλώσεις που είχε κάνει μετά από μια ισοπαλία με την Παρτιζάν (όπου παραδέχτηκε ότι παίκτης της ομάδας του έπρεπει να είχε αποβληθεί).

Την περυσινή σεζόν (2022/23) μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όπου και πραγματοποίησε το μεγάλο «μπαμ». Συγκεκριμένα, οδήγησε την ομάδα του μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου στη Βουλγαρία, τον οποίο έχασε μόλις για έναν πόντο από την… ισόβια πρωταθλήτρια, Λουντογκόρετς. Μάλιστα, σημείωσε και ρεκόρ συγκομιδής πόντων (84 στο φινάλε των playoffs). Παρόλα αυτά, σε μια ομολογουμένως περίεργη εξέλιξη, τον Ιούλιο επήλθε «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών λόγω του αποκλεισμού στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, έχουν δώσει τα χέρια, με τον Σέρβο προπονητή να αναμένεται στην Ελλάδα εντός των επόμενων ωρών, μαζί με τους δύο βοηθούς του. Εφόσον, ολοκληρωθεί η συμφωνία μέσω και των υπογραφών, θα αναλάβει αμέσως το έργο του και φυσικά θα είναι εκείνος που καθοδηγήσει τον Ατρόμητο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, το Σάββατο (28/10, 20:00) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.


Τελευταία νέα

Τρίποντο για Σίτι με Γκβάρντιολ και Χάαλαντ

Xάρη στα γκολ των Γκβάρντιολ και Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στους...

Στην ίδια κατηγορία