Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συμφώνησε με Γκιουντογάν η Μπαρτσελόνα!

Δημοφιλή

Εδώ και καιρό το ενδιαφέρον είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκιουντογάν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν όμως ισπανικά Μέσα οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Sport ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έχει δώσει τα χέρια με τους «μπλαουγκράνα» και θα αποτελέσει παρελθόν από το Μάντσεστερ μετά από εφτά χρόνια. Μάλιστα το ισπανικό μέσο έχει βγάλει στη φόρα και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Πιο αναλυτικά ο 30χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκεια δύο χρόνων, έχοντας και έναν χρόνο επιπλέον για ανανέωση. Παράλληλα οι αποδοχές του διεθνή μέσου θα φτάνουν περίπου τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γερμανός αποκτήθηκε από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι του 2016, όταν η Σίτι είχε δώσει στη Ντόρτμουντ περίπου τριάντα εκατομμύρια ευρώ. Στην αρχή ο Γερμανός δεν είχε ξεκινήσει καλά, αλλά με το πέρασμα των χρόνων έγινε βασικό «εργαλείο» της ομάδας του Μάντσεστερ. Σε σημείο μάλιστα που πλέον έχει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στα εφτά χρόνια που βρίσκεται στο Eithad ο Γκιοντογάν έχει κατακτήσει τέσσερις Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και τέσσερα Λιγκ Καπ, ενώ έχει και μια συμμετοχή στον τελικό του Champions League το 2021 απέναντι στη Τσέλσι.


Τελευταία νέα

Η Ολλανδία… κλείνει το μάτι στον ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μη γνωρίζει ακόμη σε ποια θέση θα τερματίσει, κάτι που προφανώς επηρεάζει και τις ημερομηνίες...

Στην ίδια κατηγορία