Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Συγκίνηση στις Σέρρες για τα Τέμπη (pics)

Δημοφιλή

Υπό τη σκιά της συμπλήρωσης ενός έτους από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή τίθεται αντιμέτωπος με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, επιθυμώντας να αποσπάσει ακόμη ένα εκτός έδρας «διπλό» μετά από εκείνο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών «Εμμανουήλ Παππάς», αφορμή δοθείσης από τη συμπλήρωση ενός έτους από το δυστύχημα των Τεμπών που επί της ουσίας στοίχησε δεκάδες ζωές, αναρτήθηκε σχετικό πανό αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «οι 57 νεκροί ζητούν δικαίωση».

Όπως προέβλεπε μάλιστα η διοργανώτρια αρχή πριν την έναρξη όλων των αναμετρήσεων της 25ης αγωνιστικής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη όλων όσων έφυγαν εκείνη την αποφράδα ημέρα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα επικράτησε απόλυτη σιγή και έκτοτε ξεκίνησε η εκτός έδρας δοκιμασία των «ασπρόμαυρων» κόντρα στη σερραϊκή ομάδα με γνώμονα ακόμη μία νίκη πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Θυμίζουμε πως η ανακοίνωση της Super League ανέφερε τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι σε όλους τους αγώνες της 25ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη των αγώνων, στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη το 2023».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία