Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κανείς δεν ξέχασε τους νεκρούς των Τεμπών (pic)

Δημοφιλή

Υπό τη σκιά της συμπλήρωσης ενός έτους από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ανάρτησαν σχετικό πανό αναγράφοντας μεταξύ άλλων πως «οι 57 νεκροί ζητούν δικαίωση». Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο, το πανό τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση στη Θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου Σερρών «Εμμανουήλ Παππάς».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ορμώμενη από το σιδηροδρομικό δυστύχημα δε, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε πως στους αγώνες της 25ης «στροφής» αναμένεται να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και αντιπαράδειγμα δε μπορούσε να αποτελέσει η εκτός έδρας δοκιμασία των «ασπρόμαυρων» στις Σέρρες. Λίγο πριν την σέντρα μάλιστα επικράτησε σιγή προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη όλων έχασαν τη ζωή τους εκείνη την αποφράδα ημέρα ένα χρόνο πριν.

«Ανακοινώνεται ότι σε όλους τους αγώνες της 25ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη των αγώνων, στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη το 2023».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία