Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σβαμπ: «Το τέλος της χρονιάς είναι απογοητευτικό για εμάς»

Δημοφιλή

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που γνώρισε την ήττα στο Πανθεσσαλικό από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάνοντας τον δικό του απολογισμό τόσο για τον τελικό, όσο και για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ήττα στον τελικό:

«Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, ο αντίπαλος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, είχαμε τα πάντα υπό έλεγχο. Χάσαμε τις πρώτες δύο- τρεις ευκαιρίες στο 0-0. Ήμασταν πολύ άτυχοι στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Δεν μπορώ ούτε καν να το πω λάθος, ήταν απλά μια πολύ άτυχη στιγμή. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε πολλά για να αλλάξουμε το παιχνίδι. Είμαστε αρκετά απογοητευμένοι γιατί δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα έπρεπε για να πετύχουμε το γκολ που θέλαμε».

Για το αν η ομάδα δεν ήταν πνευματικά έτοιμη για το παιχνίδι;

«Ξεκινήσαμε όπως είπα καλά το παιχνίδι, ήταν λίγο πιο τυχεροί στην αρχή, πετυχαίνοντας το γκολ. Πιστεύω ότι πνευματικά ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε έναν τελικό, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Το μόνο λάθος μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε όσα έπρεπε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον απολογισμό της σεζόν;

«Το τέλος της χρονιάς είναι απογοητευτικό για εμάς. Φτάσαμε μόνο στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, χάσαμε τον τελικό Κυπέλλου. Η ψυχολογία μας είναι χαμηλά, και καταλαβαίνω φυσικά τον κόσμο που είναι απογοητευμένοι. Είμαστε κι εμείς απογοητευμένοι. Δεν ξέρω για την επόμενη ημέρα. Τώρα πρέπει να πάμε σε διακοπές, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να γεμίσουμε μπαταρίες. Αλλά είναι δύσκολη κατάσταση για εμάς, μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα».

Για το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας:

«Το ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι παραπάνω. Χάσαμε όλες αυτές τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν, στα Play Off, και στον τελικό Κυπέλλου. Ηττηθήκαμε σε όλα τα ντέρμπι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, αυτή είναι η αλήθεια».


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία