Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Στην μάχη για τον τίτλο μετράνε όλα!»

Δημοφιλή

Ο Στέφαν Σβαμπ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο μίλησε για τη σημασία που έχει ο κάθε βαθμός στη διαδικασία των play off και την μάχη για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια ομαδική και δίκαιη νίκη. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και αξίζαμε το τρίποντο. Ήταν μια σημαντική νίκη έπρεπε να την πάρουμε για να μείνουμε κοντά στην κορυφή μετά τους βαθμούς που χάσαμε κόντρα στον Άρη.

Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά, ότι είναι επικίνδυνος και χωρίς τη μπάλα. Καταφέραμε στο 2ο λεπτό να προηγηθούμε στο σκορ και άλλαξε πολλά στο παιχνίδι. Επίσης, σκοράραμε γρήγορα μετά την ισοφάριση. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό.

Η απάντηση για την ήττα από τον Άρη ήρθε με την πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αλλά και το σημερινό τρίποντο δείχνει πολλά και είναι και αυτό μια απάντηση όσον αφορά την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Κάθε βαθμός μετράει στη μάχη του τίτλου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στην αναμονή για Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία