Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σβαμπ: «Είμαι ευγνώμων και υπερήφανος» (pic)

Δημοφιλή

Βραβείο παρέλαβε χθες (27/11) από τον ΠΣΑΠΠ ο Στέφαν Σβαμπ, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και παράλληλα να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός χαφ του Δικεφάλου έχει πάρει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο αθλητικό management, κάτι που συνδύασε με τις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της απονομής, ο Στέφαν Σβαμπ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media, κάνοντας αναφορά στη βραδιά της βράβευσής του, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τόσο την οικογένειά του, όσο και τον ΠΑΟΚ. Επιπροσθέτως, ειδική αναφορά έκανε και στους νεαρούς συμπαίκτες του, Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, που συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα της περσινής σεζόν.

«Απόψε με τίμησαν και με βράβευσαν από τον ΠΣΑΠΠ, γιατί μπόρεσα να ολοκληρώσω το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & το Sports Management.

Είμαι ευγνώμων και υπερήφανος που μπόρεσα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου παράλληλα με την καριέρα μου ως ενεργός επαγγελματίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και στο ΠΑΟΚ επίσης!

Η εκπαίδευση κάνει τον κόσμο καλύτερο!!

Συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές που πήραν βραβεία, ειδικά στους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, που ψηφίστηκαν για την κορυφαία ομάδα της σεζόν 22-23!»

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση του Στέφαν Σβαμπ στο Instagram:


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία