Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σε ετοιμότητα η γερμανική αστυνομία για το Άιντραχτ-ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μεγάλης έκτασης επεισόδια εκτυλίχθηκαν στην Φρακνφούρτη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Άιντραχτ με την Στουτγκάρδη. Οι οπαδοί της Άιντραχτ συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα 200 άνθρωποι να τραυματιστούν κατά τη διάρκεια των συμπλοκών.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, αναφερόμενη στα επεισόδια του Σαββάτου (25/11), αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τα όσα έγιναν και παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους που τραυματίστηκαν. Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν μετά την κατακραυγή του γερμανικού Τύπου προς την Άιντραχτ, με την «Bild» να αναφέρει πως η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει σχέση εξάρτησης με τους χούλιγκανς.

Η προσοχή της γερμανικής αστυνομίας επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης (30/11), όταν η Άιντραχτ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Waldstadion. Η κατάσταση είναι έκρυθμη στη Φρανκφούρτη, μετά τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Υπάρχει έντονη ανησυχία της αστυνομίας για την ύπαρξη νέων επεισοδίων, λόγω της παρουσίας των φιλάθλων του Δικεφάλου στη Γερμανία. Η παρουσία των ΠΑΟΚτσήδων στη Φρανκφούρτη είναι δεδομένη, κάτι που προκαλεί ανησυχία τόσο στην Άιντραχτ, όσο και στην αστυνομία.

«Η αστυνομία παρακαλεί να είναι όλοι ψύχραιμοι για το ματς της Πέμπτης, αλλά θα συνεχίσει να ερευνά την υπόθεση. Η αστυνομία της Φρανκφούρτης δεν θα επιτρέψει να συμβεί το παραμικρό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που έγινε με αφορμή τα επεισόδια πριν το Άιντραχτ-Στουτγκάρδη. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο, ωστόσο θα επικεντρωθούν και στο επικείμενο ματς της Άιντραχτ με τον ΠΑΟΚ, καθώς στόχος είναι μην υπάρξουν νέα επεισόδια στην πόλη.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία