Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Στροφή» στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο στόχος του Κυπέλλου επετεύχθη, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να φεύγει με το διπλό από το Βόλο την περασμένη Τετάρτη (10/1) και να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στη Super League και πάλι, με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του ένα εντός έδρας παιχνίδι. Την ερχόμενη Κυριακή (14/1) στις 20:30, ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και στόχος είναι να επιστρέψει και πάλι στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Την περασμένη αγωνιστική οι «ασπρόμαυροι» δεν τα κατάφεραν στο Χαριλάου, ωστόσο οφείλουν να ανασυνταχθούν και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι, έχοντας ως δεδομένες τις απουσίες των Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ και του Αλί Σαμάτα, οι οποίοι βρίσκονται στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων ενόψει του Copa Africa.

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα και συγκεκριμένα γύρω στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον ΠΑΟΚ η SteDoCo

Τα συγχαρητήρια της στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έστειλε η SteDoCo, στην οποία αγώνιζεται ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο...

Στην ίδια κατηγορία