Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπότο: «Θέλω να κάνω την Όσιγιεκ… Μπενφίκα – Στην Ελλάδα δεν ασχολούνται με ταλέντα»

Δημοφιλή

Μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μπότο κατάφερε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αναλαμβάνοντας χρέη αθλητικού διευθυντή στην Όσιγιεκ από την Κροατία.

Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε podcast που φιλοξενήθηκε προ λίγων ημερών, το κροατικό κλαμπ συνιστά το νέο του κεφάλαιο υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «νιώθω καλά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να φέρω κάτι νέο σε αυτόν τον σύλλογο, όχι μόνο να είμαι ένας στη δομή, αλλά να είμαι υπεύθυνος για την αθλητική πολιτική και την αθλητική στρατηγική».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του διευκρίνισε μεταξύ άλλων πως επιθυμεί να μετατρέψει την Όσιγιεκ σε… Μπενφίκα.

«Τόσο η Μπενφίκα όσο και η Σαχτάρ δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Πρώτον, θέτουν έναν στόχο και στη συνέχεια δεν απομακρύνονται από αυτό το μονοπάτι, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν ανά πάσα στιγμή. Θέλω να το επαναλάβω και εδώ, στο νέο εργασιακό μου περιβάλλον.

Τώρα το πιο σημαντικό για μένα είναι να αναλύσω την τωρινή ομάδα, τo κροατικό πρωτάθλημα συνολικά, για να δούμε τι έχουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή. Σε αντίθεση με την Ελλάδα, για παράδειγμα, όπου οι σύλλογοι δεν ασχολούνται πραγματικά με τα ταλέντα και την εξέλιξή τους, η Κροατία είναι γνωστή για την παραγωγή σπουδαίων παικτών και υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Αυτό με έκανε να έρθω εδώ. Μέσω των ακαδημιών του συλλόγου, θέλω να συμβάλω στη δημιουργία ποιοτικών παικτών που αργότερα θα έχουν ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία