Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στόχος η επιστροφή στις νίκες

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετωπίζει σήμερα (16/12, 15:00) τον ΓΑΣ Εύνικο στο Παλατάκι για την 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών. Ο Δικέφαλος, επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες, θέλοντας να επιστρέψει παράλληλα και στα θετικά αποτελέσματα.

Σε μία απαιτητική τελική ευθεία για το 2023, ο Δικέφαλος θέλει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα τρία τελευταία παιχνίδια, τα οποία είναι δύο για το πρωτάθλημα κι ένα για το Κύπελλο. Στον αντίποδα, ο ΓΑΣ Εύνικος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΟΣΦΠ με 41-79, και βρίσκεται στην ένατη θέση με οκτώ βαθμούς σε επτά αγώνες. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Άγγελου Αγγελίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό για εμάς, είναι στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη. Τα κορίτσια προσπαθούν και παλεύουν σε κάθε προπόνηση, έτσι ώστε να βελτιωθούμε και να δείχνουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Εύνικος είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ, το οποίο πιέζει και παίζει δυναμικά. Ας έχουμε ένα καλό παιχνίδι!».


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία