Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Εκόνγκ ονειρεύεται την κατάκτηση του κυπέλλου Αφρικής

Δημοφιλή

Η τελική φάση του κυπέλλου Αφρικής πλησιάζει-θα διεξαχθεί τον ερχόμενο μήνα-κι όπως είναι λογικό, πληθαίνουν οι δημόσιες τοποθετήσεις παικτών, που αναμένεται να πάρουν μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ενας από αυτούς είναι και ο Τρόοστο Εκόνγκ, ο οποίος βρίσκεται εν αναμονή των επίσημων κλήσεων από την ομοσπονδία της Νιγηρίας.

«Υποστηρίζω 100% την εθνική μας ομάδα, είμαι όπως γνωρίζετε σε αυτή από το 2015 και έχω παίξει με τους παίκτες που ήταν μέρος της ομάδας που κατέκτησε το Copa Africa. Με τα χρόνια, έχω γίνει ένας από τους παλαιότερους παίκτες και θέλω να αφήσω την κληρονομιά μου στην εθνική ομάδα και θέλω να κερδίσω τον τίτλο. Το να έχω το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο AFCON είναι σπουδαίο και είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, αλλά θέλω  να το κατακτήσω» τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Και ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ήταν μεγάλη χαρά να είμαι αρχηγός της ομάδας τόσες πολλές φορές, οπότε το να είμαι μέλος της ομάδας που κέρδισε το AFCON είναι στη λίστα μου και πρόκειται για ένα από τα παιδικά μου όνειρα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτό. Και όπως είπατε, έχουμε το ταλέντο, οπότε γιατί όχι, ας το κάνουμε ξανά».

 

 


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία