Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στο… όριο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στα Play Off, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που φτάνει στο όριο της τιμωρίας, λόγω κίτρινων καρτών. Ο Σέρβος, εκ των αρχηγών του Δικεφάλου, ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες της ομάδας που δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Στίλερ, κι αυτή είναι η δεύτερη του στο φετινό μίνι πρωτάθλημα.

Την πρώτη του την είχε δεχθεί στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άρη, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες της κανονικής διάρκειας για όλους τους ποδοσφαιριστές «έσβησαν» με την έναρξη των Play Off.

Εν αντιθέσει με όσα ίσχυαν στη κανονική διάρκεια, στα Play Off δεν υπάρχει το δικαίωμα να δηλωθεί η τιμωρία του οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Έτσι, αν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δει την τρίτη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (π.χ.), δεν θα είναι διαθέσιμος για αυτή την 8ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ιωάννα Χαραλάμπους: «Αν υπάρχει θέληση, όλα είναι δυνατά»

Οι καθημερινές προσπάθειες των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμένουν στο Σπίτι των ακαδημιών, δεν εξαντλούνται στις προπονήσεις, αφού...

Στην ίδια κατηγορία