Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στο… μικροσκόπιο των Φινλανδών τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το προφίλ του ΠΑΟΚ παρουσίασε, ενόψει της αυριανής (21/9, 19:45) ευρωπαϊκής τους συνάντησης η Ελσίνκι, ξεχωρίζοντας τους «παίκτες-κλειδιά» του Δικεφάλου, σύμφωνα τουλάχιστον με τη δική της ανάγνωση. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνει τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Στέφαν Σβαμπ, Ουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ και Ντόμινικ Κοτάρσκι:

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Φινλανδοί:

«Παίκτες- κλειδιά:

Στέφαν Σβαμπ:

Ο Αυστριακός λειτουργεί ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της άμυνας και της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Ο Σβαμπ είναι ανάμεσα στους αρχηγούς του ΠΑΟΚ. Όσο για το πεδίο δράσης του, είναι αυτός που ξεκινάει το παιχνίδι από τον άξονα, έχει ανεβάσματα στην αντίπαλη, ενώ χαμηλώνει για να γεμίσει τα όποια κενά υπάρχουν στην άμυνα. Διαθέτει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι και πρόκειται για έναν καλό, βασικό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς:

Ο Ζίβκοβιτς είναι ίσως ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μεμονωμένα. Το παρατσούκλι «Σέρβος Μέσι» σας λέει ότι χρειάζεται να ξέρετε για το στυλ παιχνιδιού του. Είναι γρήγορος, επιδέξιος και μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο. Έχει φορέσει ήδη τη φανέλα του ΠΑΟΚ για 150 παιχνίδια, έχοντας 33 γκολ και 29 ασίστ, ενώ διαθέτει εμπειρία και από την Εθνική Σερβίας, αγωνιζόμενος για σχεδόν 40 αγώνες».

Ουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ:

Έμπειρος Νιγηριανός και ο νέος ηγέτης της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ, μετά την πώληση του Ίνγκι Ίνγκασον στη Μίντιλαντ. Ο Έκονγκ δεν είναι βιρτουόζος με τη μπάλα στα πόδια, αλλά έχει εμπειρία από το αγγλικό ποδόσφαιρο και τη Serie A, κι αυτό φαίνεται στο αμυντικό του παιχνίδι. Έχει 9 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ στις οποίες οι ομάδα του έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ. Παράλληλα, έχει παίξει σε 64 αγώνες με την Εθνική Νιγηρίας, μεταξύ αυτών και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ντόμινικ Κοτάρσκι:

Ο 23χρονος Κοτάρσκι είναι ένας ολοκληρωμένος τερματοφύλακας, παρά την ηλικία του. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Κροάτη είναι τα αντανακλαστικά, και οι αντιδράσεις του στα μακρινά σουτ. Έχει παίξει συνολικά 51 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, κρατώντας στα 24 από αυτά την εστία του απαραβίαστη».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία