Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Στο κόλπο για Καστσούκ και η Χάιντουκ»

Δημοφιλή

Προ λίγων ημερών αποκλειστικό ρεπορτάζ της FORZA προσήμανε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αναφορικά με την προοπτική ενσωμάτωσης του 23χρονου δεξιού εξτρέμ, Ολεσκέι Καστσουκ, από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο έμψυχο δυναμικό του Ράζβαν Λουτσέσκου, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από κροατικά ΜΜΕ στο κόλπο με γνώμονα την απόκτησή του φέρεται πως μπήκε και η Χάιντουκ Σπλιτ.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε αντίστοιχες μεταγραφικές αναφορές «αυξάνονται ολοένα οι πιθανότητες για τον νεαρό μεσοεπιθετικό προκειμένου να μετακομίσει στην Κροατία, απέχοντας μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Χάιντουκ Σπλιτ». Αναφορικά με τις προσωπικές τοποθετήσεις του ίδιου προ λίγων ημερών δε στην ουσία αποκάλυψε το ενδιαφέρον αρκετών ποδοσφαιρικών συλλόγων αποφεύγοντας ονοματολογία και υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως:

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, διάφοροι σύλλογοι δείχνουν ενδιαφέρον, είμαι ανοιχτός σε προσφορές και έτοιμος να εξετάσω όλες τις επιλογές. Αλλά θα δούμε πώς θα πάνε όλα, δεν μπορώ να πω τίποτα συγκεκριμένο ακόμα». Επί του παρόντος, αυτό που απορρέει από πλευράς Χάιντουκ Σπλιτ είναι πως του υποσχέθηκαν ρόλο βασικού κάτι που μεταφράζεται σε ανάκτηση περισσότερων αγωνιστικών λεπτών και μένει να φανεί η εξέλιξη της μεταγραφής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το PAOK Inside σε στέλνει στο ντέρμπι της Τούμπας!

To FORZA Group TV προσφέρει σε δύο τυχερούς  δύο εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην...

Στην ίδια κατηγορία