Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ο Κουλιεράκης φάνηκε ακριβός στη Μίλαν»

Δημοφιλή

Ακριβός για τη Μίλαν φαντάζει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με νέο κύκλο δημοσιευμάτων που κυκλοφορεί σε ιταλικά ΜΜΕ να επισημαίνει πως «ο ΠΑΟΚ αξιώνει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ και συνεπώς η περίπτωσή του αφήνεται στην άκρη». Αναμφίβολα «ο Χανιώτης στόπερ αποτελεί πάντα μία ενδιαφέρουσα επιλογή παίκτη» έχοντας τεθεί στο επίκεντρο των ροσονέρι ουκ ολίγες φορές, ωστόσο, με τα τωρινά δεδομένα που απλώνονται γύρω από τους Ιταλούς η προοπτική ενσωμάτωσής του φαντάζει μακρινή.

Προ λίγων μηνών δε από τον περίγυρο της Μίλαν υπογράμμισαν μεταξύ άλλων πως «ο Κουλιεράκης είναι στον ΠΑΟΚ, αλλά στα 20 του χρόνια βρίσκεται στην αρχή της εξέλιξής του. Θα έφευγε επίσης από την Ελλάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του, αμφίβολος αν το βήμα δεν θα ήταν πολύ μεγάλο για να μεταβεί στο Μιλάνο». Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του συλλόγου μετατοπίστηκε σε άλλες περιπτώσεις έχοντας «σκανάρει» ενδελεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα την προοπτική ενσωμάτωσης του Αλεσάντρο Μπουοντζιόρνο της Τορίνο.

Προφανώς, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης παραμένει στο «μπλοκάκι» της Μίλαν ως ένα πολλά υποσχόμενο «χαρτί», ωστόσο, όπως όλα δείχνουν στην παρούσα φάση η προοπτική μετάβασής του στη Μίλαν κάθε άλλο παρά εφικτή φαντάζει σε συνάρτηση με το ποσό που αξιώνει ο ΠΑΟΚ με γνώμονα την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή δοθείσης από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μάλιστα και με δεδομένα τα σενάρια που ήρθαν στην επιφάνεια για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, από τη Μ. Ασίας πιστοποίησαν το ενδιαφέρον και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν σε τριπλό «όχι», γνωρίζοντας πως δε διατίθενται να τον παραχωρήσουν από Ιανουάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

All in για την είσοδο στα Play-Off

Για την 5η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (27/4, 20:15)...

Στην ίδια κατηγορία