Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Στο κενό οι κατηγορίες της Αμπερντίν

Δημοφιλή

Μετά τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa Conference League, η Αμπερντίν κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ στην UEFA, για ρατσιστική επίθεση των φιλάθλων του στον Πάπε Γκουέγ.

Η εν λόγω καταγγελία σχολιάστηκε από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να αναφέρουν πως πρόκειται για «προϊόν φαντασίας».

Η σκωτσέζικη ομάδα θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα με μια ανακοίνωση που τόνιζε ότι: «Ο Πάπε έχει την αμέριστη υποστήριξη των συμπαικτών του και όλοι στην Αμπερντίν θα επικοινωνήσουν πλήρως με την UEFA κατά τη διάρκεια των ερευνών τους για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα. Ως σύλλογος έχουμε μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή διάκρισης ή ρατσιστικής κακοποίησης. Δεν υπάρχει θέση για τέτοια συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία συνολικά».

Σήμερα, οι κατηγορίες της Αμπερντίν πέφτουν στο κενό, με την UEFA να κλείνει οριστικά την υπόθεση χωρίς να επιρρίπτει ευθύνες στον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα SUN τοποθετήθηκε για το περιστατικό αναφέροντας: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσει καμία άλλη τιμωρία αφού η UEFA έκλεισε την έρευνα για την υποτιθέμενη ρατσιστική κακοποίηση των οπαδών του στον αστέρα της Αμπερντίν, Πάπε Γκουέγ. Αφού εξέτασε το θέμα, η UEFA έκλεισε την υπόθεση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία