Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Στο κενό η προπαγάνδα του Ολυμπιακού

Δημοφιλή

Στην έφοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να μείνει εκτός ορισμών και ο Θανάσης Τζήλος εκτός από τον, ανεκδιήγητο, Καραντώνη, που χάρισε τον βαθμό στον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, υπονοώντας προφανώς ότι ο διαιτητής από τη Λάρισα ευνόησε τον ΠΑΟΚ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ωστόσο τα λεγόμενα αλλά και το «κλίμα» που επιχείρησε να δημιουργήσει το «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» για ακόμα μια φορά κατά του ΠΑΟΚ, κατέπεσε με κρότο, αφού ναι μεν ο Τζήλος έμεινε εκτός ορισμών, αλλά για λάθη κατά του Δικεφάλου!

Πιο συγκεκριμένα, από την ΕΠΟ διέρρευσε ότι δεν καταλογίζονται στον Έλληνα διαιτητή λάθη υπέρ των «ασπρόμαυρων», αλλά αυτό που του «χρεώνεται» είναι ότι δεν υπέδειξε απευθείας το πέναλτι σε χέρι του Χατζηισαΐα στο 10′ (χρειάστηκε η συμβολή του VAR για να δοθεί τελικά), αλλά και η μη αποβολή του ίδιου παίκτη αργότερα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Τελευταία νέα

Μπαρτσελόνα: Τσάβι ήταν και πάει

Eπίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Τσάβι. Η απόφαση του προέδρου των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, δεν...

Στην ίδια κατηγορία