Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ποιο το μέλλον Εκόνγκ-Σαμάτα;

Δημοφιλή

Δυο από τις πιο κομβικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ για την υλοποίηση του πλάνου ενόψει της νέας σεζόν, αφορούν στον Αλί Σαμάτα και τον Εκόνγκ. Διαφορετικές θέσεις αλλά πανομοιότυπες υποθέσεις σε σχέση με τα δεδομένα που υπάρχουν και την επιθυμία του κλαμπ.

30ρηδες, με μεγάλα τριετή συμβόλαια, Αφρικανοί, διεθνείς, με καλό βιογραφικό, αλλά αμφότεροι δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν καμία από τις προσδοκίες που υπήρχαν ένα χρόνο πριν.

Μάλιστα, εκτός της αγωνιστικής τους αφάνειας, ανέκυψαν μέσα στη σεζόν και πιο ιδιαίτεροι λόγοι για να έλξουν την αρνητική κριτική.

Ο Νιγηριανός στόπερ με την άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, αγωνιζόμενος τραυματίας στο Κόπα Άφρικα, μένοντας εκτός δράσης για την υπόλοιπη σεζόν και αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με ένα δεξί στόπερ. Ο Τανζανός φορ με τα ψυχολογικά θέματα που προέκυψαν μετά (και) το κρίσιμο πέναλτι στη ρεβάνς κυπέλλου στη Λεωφόρο.

Δεν είναι μυστικό ότι οι “ασπρόμαυροι” έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες εξεύρεσης ομάδας για να παραχωρηθούν οι δυο ποδοσφαιριστές, και υπάρχει ήδη στραμμένη η προσοχή και ο δίαυλος επικοινωνίας με αραβικούς συλλόγους. Ενήμεροι είναι προφανώς και οι εκπρόσωποι των παικτών που κάνουν τις δικές τους κινήσεις προς την ίδια κατεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία