Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στο Φάληρο χωρίς Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Τη μίνι προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός μένουν και οι Έκονγκ, Νέσμπεργκ, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Μάρκος Αντόνιο.

Η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

«Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχωρεί το απόγευμα για Αθήνα, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, σε ένα κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

H προπόνηση του Σαββάτου (20.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιάννη Κωνσταντέλια , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στον Πειραιά.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία