Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χάος στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ mateco για την 4η αγωνιστική των Play out της Basket League.

Τα οικονομικά προβλήματα στην Ένωση συνεχίζουν, γεγονός που έχει οδηγήσει ξανά τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας σε νέα αποχή. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, που οι παίκτες του Ηλία Ζούρου αποφασίζουν να απέχουν από τις προπονήσεις, λόγω καθυστέρησης των πληρωμών.

Την περασμένη εβδομάδα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, κατέβαλε ένα ποσό στους καλαθοσφαιριστές, με την ομάδα να αγωνίζεται κανονικά απέναντι στο Λαύριο. Παρόλα αυτά, είχε δεσμευτεί ότι θα δρομολογηθούν και νέες πληρωμές, κάτι που δεν έγινε. Αυτό δημιουργεί καινούρια προβλήματα ενόψει της αυριανής (21/4, 17:15) αναμέτρησης με τον Δικέφαλο στα Λιόσια.

Εκ των πραγμάτων η κατάσταση για την ΑΕΚ είναι δύσκολη και είναι ερωτηματικό το πώς (κι αν) θα εμφανιστούν οι «κιτρινόμαυροι» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ mateco.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία