Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Στο επίκεντρο των Βραζιλιάνων λόγω Ναντ ο Ντούγκλας

Δημοφιλή

Κινητικότητα επικρατεί στα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφορικά με τον Ντούγκλας Αουγκούστο, του οποίου η περίπτωση έχει τοποθετηθεί στο «κάδρο» της Ναντ δεδομένων των δύο προτάσεων που κατατέθηκαν από πλευράς της στον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να τονιστεί πως από πλευράς της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν τίθεται περιθώριο διαπραγματεύσεων με το γαλλικό σύλλογο, εκτός και αν κατατεθεί νέα πιο υψηλή προσφορά.

Η Κορίνθιανς, πρώην ομάδα του 26χρονου μέσου, εναποθέτει τις ελπίδες της σε πώλησή του και παρακολουθεί τα όσα γίνονται γύρω από τον Αουγκούστο,  δεδομένου πως  βιώνει οικονομικές δυσκολίες.

Οι Βραζιλιάνοι πλέον ελπίζουν σε πωλήσεις πρώην ποδοσφαιριστών τους, όπως οι Μάλκομ, Γκαμπριέλ Περέιρα, με τον Ντούγκλας Αουγκούστο να αποτελεί επίσης ένα επιπλέον «παράθυρο» εσόδων καθώς «θα μπορούσε να της αποφέρει περίπου 40.000 ευρώ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και με δεδομένη τη διαφαινόμενη μετακίνησή του στη Γαλλία, βραζιλιάνικα ΜΜΕ επισημαίνουν πως «ο μέσος Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει πρόταση από τη Ναντ, η οποία θα μπορούσε να αποφέρει περίπου 40.000 ευρώ στην Κορίνθιανς, εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει τα 7 εκατομμύρια ευρώ που ζητά για τον ποδοσφαιριστή».


Τελευταία νέα

Οι «11» μαχητές του Λουτσέσκου

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής...

Στην ίδια κατηγορία