Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Στουτγκάρδης στηρίζει το μπάσκετ

Δημοφιλή

O Σ.Φ ΠΑΟΚ Στουτγκάρδης πήρε τη σκυτάλη προκειμένου να ταχθεί υπέρ της προσπάθειας του Θανάση Χατζόπουλου στον μπασκετικό Δικέφαλο, επισημαίνοντας πως θα προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Και αυτό διότι ο πρόεδρος του Δικεφάλου «μίλησε στην καρδιά και στην ψυχή όλων» σε μία μαζική προσπάθεια που καταβάλλεται από τους οργανωμένους φιλάθλους του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρακολουθώντας και εμείς σαν ένα μέρος του οργανωμένου κινήματος του Π.Α.Ο.Κ. που λατρεύει και αγαπάει τον σύλλογο σε όλα τα τμήματα του και ακούγοντας έναν δικό μας άνθρωπο, τον πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Θ. Χατζόπουλο και των συνεργατών του στην πρόσφατη συνέντευξη της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορούμε να μείνουμε και ούτε θα μείνουμε απαθείς και αμέτοχοι στα τεκταινόμενα.

Το τμήμα μπάσκετ είναι ένα τμήμα που μας στήριξε όλο τον ΠΑΟΚτσηδικο κόσμο στα δύσκολα χρόνια του ποδοσφαίρου και μας έδωσε μεγάλες χαρές. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ούτε αυτό ούτε τους ανθρώπους που οδηγούν την ομάδα να ξεχρεώσει από τα μεγάλα χρέη που ανέλαβαν στα πολύ δύσκολα (7,3 εκατ. Ε όταν ανέλαβαν) και έφτασαν να έχουν απομείνει ρυθμισμένα μόλις 1,4 εκατ. Ε και άλλα 500.000€ προς προμηθευτές.

Με την βοήθεια και την στήριξη όλων μας φτάνουμε στην άκρη του τούνελ και αυτό μας σκορπίζει μεγάλη χαρά. Ο Θ. Χατζόπουλος μίλησε στην καρδιά και στην ψυχή μας και αποφασίσαμε την φετινή αγωνιστική χρονιά να βοηθήσουμε σαν Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο μαζικά με την αγορά ακόμα περισσότερων διάρκειας στο τμήμα μπάσκετ όπως και σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη μας και να προτρέψουμε καλόπιστα τους απανταχού φίλους της ομάδας μας με πολύ αγάπη να κάνουν το ίδιο.

Δεν έχει σημασία σαν ΠΑΟΚτσηδες του εξωτερικού πόσους αγώνες μπορούμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα, σημασία έχει να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε όλοι μαζί ενωμένοι και δεμένοι. Και αυτό είναι να βοηθήσουμε ακόμα πιο μαζικά φέτος με αγορές εισιτηρίων διάρκειας από εδώ που βρισκόμαστε.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ»


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία