Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Στην τελική ευθεία για Παναιτωλικό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει ξανά αντίδραση, και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να ολοκληρώνει σήμερα την σύντομη προετοιμασία της, για το ματς στο Αγρίνιο.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου είδε τον Γίαννη Μιχαηλίδη να αποχωρεί τραυματίας στα πρώτα λεπτά του αγώνα στην Λεωφόρο, με τον νεαρό στόπερ βγαίνει νοκ αουτ για 4-5 εβδομάδες, λόγω θλάσης.

Εκτός για αρκετό διάστημα όπως φαίνεται, θα μείνει και ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ. Ο Νιγηριανός, επέστρεψε τραυματίας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί καλύτερα το μέγεθος της ζημιάς του.

Στα θετικά, ο Μπάμπα Ράχμαν επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι την Κυριακή, ενώ παράλληλα θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οι «ασπρόμαυροι» θα κάνουν την τελευταία τους πρόβα το πρωι του Σαββάτου (24/2) στην Νέα Μεσημβρία και έπειτα θα αναχωρήσουν για το Αγρίνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Super League: Ο «χάρτης» της επόμενης σεζόν

Ο μαθηματικός προβιβασμός της Athens Kallithea σήμανε και τη συμπλήρωση του παζλ με τις 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν...

Στην ίδια κατηγορία