Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ανοιχτός για Σαουδική Αραβία ο Εκόνγκ

Δημοφιλή

Με τις εμφανίσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ τράβηξε τα βλέμματα και μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρθηκε στον Εκόνγκ, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής είναι χαρούμενος στην Θεσσαλονική, αλλά το ενδιαφέρον γι’ αυτόν παραμένει μεγάλο.

Ο Νιγηριανός αμυντικός, σε δηλώσεις του σε μέσο του εξωτερικού, μίλησε για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την προοπτική αγωνιστεί εκεί στο μέλλον.

«Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι κάτι συναρπαστικό. Είδατε πολλούς από τους καλύτερους παίκτες που συμμετείχαν στο AFCON να έχουν κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση και να παίζουν εκεί», ανέφερε αρχικά ο Εκόνγκ και συνέχισε:

«Αν αυτή η επιλογή είναι μπροστά μου, τότε, θα πρέπει να τη μελετήσω λίγο περισσότερο και να τη σκεφτώ», συμπλήρωσε ο 30χρονος στόπερ.

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να παίξει δίπλα στον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο εάν ενταχθεί στην Αλ Νασρ, ο Εκόνγκ ανάφερε: «Ποιος δεν θα το έκανε; Ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ», κατέληξε στις δηλώσεις του ο αμυντικός του Δικεφάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία