Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στην Αθήνα για 19ο τρίποντο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 20η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 13:45, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος, μετά την επικράτησή του με 0-3 στα Γρεβενά επί των Σειρήνων, συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο των νικών σε 18 αγώνες. Το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη βρίσκεται στην πρώτη θέση με 54 βαθμούς σε 18 παιχνίδια.

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε των Ελπίδων Καρδίτσας με 0-2, και βρίσκεται στην έκτη θέση με 30 βαθμούς σε 19 παιχνίδια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION 24.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε 20 μέρες. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία παρουσιάζει ένα πολύ καλό αμυντικό πρόσωπο. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι για εμάς, και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, τόσο τακτικά, όσο και πνευματικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις παίκτριες μου, οι οποίες συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις οι οποίες συνοδεύονται και από νίκες. Θέλουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς και να πλησιάσουμε στο στόχο μας, ο οποίος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία