Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στη φυλακή οι πρώτοι έξι χούλιγκαν

Δημοφιλή

Οι ανακριτές δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις και στέλνουν απευθείας στη φυλακή τους πρώτους 6 χούλιγκαν που εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με καταιγιστικούς ρυθμούς «τρέχουν» οι εξελίξεις στην αποτρόπαια υπόθεση της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη στην Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Τρίτης (8/8) έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως οι πρώτοι 30 χούλιγκαν που κλήθηκαν σε απολογία δήλωσαν αθώοι, οι ανακριτές δεν πείστηκαν από τα όσα τους είπαν οι 6 εξ αυτών και τους στέλνουν απευθείας στη φυλακή. Ανάμεσα σ’ αυτούς που θα βρεθούν πίσω από τα σίδερα είναι τόσο ο Αλβανός που κατηγορείτο όσο και ο ένας Έλληνας, μαζί με ακόμα 4 Κροάτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, οι απολογούμενοι επέμειναν στη θέση τους πως ήταν απλοί περαστικοί από την OPAP Arena και ουδεμία σχέση έχουν με τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ, ωστόσο αυτή τους η επιμονή δεν έγινε «δεκτή» από τους ανακριτές και δόθηκε η άμεση εντολή για την προφυλάκισή τους.

Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και μένει να φανεί ποια θα είναι η τύχη και των υπολοίπων που έχουν συλληφθεί, καθώς, θυμίζουμε, η απολογία των πρώτων 30 ενώπιον τριών ανακριτών διεξάγονται ακόμα αυτήν την ώρα.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία