Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Στενό μαρκάρισμα Ρουμάνων σε ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε η ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία για την έβδομη αγωνιστική των Play Off της Super League, με ρουμανικά ΜΜΕ απομονώνοντάς την από το καλεντάρι της αγωνιστικής να επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως «το 1-1 κόντρα στην τελευταία ομάδα της κατάταξης των Play Off για το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου συνιστά ένα τεράστιο βαθμολογικό πλήγμα και ενδέχεται να χάσει τον τίτλο, χάνοντας έδαφος από την κατάταξη».

Άξιο αναφοράς δε πως απομόνωσαν και τις προσωπικές τοποθετήσεις του συμπατριώτη τους, Ράζβαν Λουτσέσκου, από τη συνέντευξη Τύπου με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να αποδίδει την ισοπαλία σε έλλειψη ιδεών και ενέργειας. «Είναι προφανές ότι δεν υπήρχε αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι μας. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξουμε το σκορ, αλλά δεν μπορέσαμε. Ακολούθησε το γκολ της Λαμίας λίγο πριν το ημίχρονο».

Σε κάθε περίπτωση, η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη και ως εκ τούτου η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε το στίγμα της πρωτίστως ενόψει ΑΕΚ και κατ΄επέκταση ενόψει συνέχειας. «Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν. Η ισοπαλία στη Λαμία έχει φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε» επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της, ανοίγοντας συγχρόνως τον κύκλο προετοιμασίας της ενόψει Ένωσης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία