Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στενή παρακολούθηση σε Πόρτερ

Δημοφιλή

Λαμβάνοντας υπόψιν το ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με τα «ασπρόμαυρα» κόντρα στο Λαύριο, ιταλικά ΜΜΕ μετατόπισαν την προσοχή τους στην πρώτη εμφάνιση του Αμερικανού άσου που όπως μεταξύ άλλων επισημαίνουν «συνοδεύτηκε με ήττα 89-85 κόντρα στο Λαύριο» σκανάροντας συγχρόνως τη στατιστική του απεικόνιση, έχοντας ενεργοποιηθεί εκ νέου σε φουλ ρυθμούς μετά από αρκετό καιρό.

Ήταν σαφές από τα πρώτα λεπτά πως ο Αμερικάνος χρειαζόταν χρόνο προκειμένου να βρει τα πατήματα του, αφού ήρθε σε ένα τελείως διαφορετικό μπασκετικό κόσμο, ενώ η αγωνιστική απραξία του φαινόταν διά γυμνού οφθαλμού. Ο ταλαντούχος αθλητής είχε μερικές στιγμές που έδειξε το τρομερό ταλέντο του, αλλά και κάποιες που απέδειξε πως χρειάζεται τον χρόνο του.

Ο απολογισμός του Κέβιν Πόρτερ:

14 πόντοι
3/7 δίποντα
2/7 τρίποντα
2/3 βολές
4 ριμπάουντ
4 ασίστ
2 κλεψίματα
5 λάθη
2 φάουλ
σε 25:43

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Αμερικανός άσος, η νέα μεταγραφική προσθήκη του οποίου αναμενόμενα προκάλεσε… αίσθηση ακόμη και στο εξωτερικό, προέβη σε άκρως ενδιαφέρουσες προσωπικές τοποθετήσεις κατόπιν λήξης της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με το Λαύριο δεδομένου ότι επισήμανε πως «ακόμη κι αν γυρίσω στο ΝΒΑ θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ» μαρτυρώντας τον έντονο ενθουσιασμό του από την έως τώρα παρουσία του στον Δικέφαλο. Στο ίδιο μήκος κύματος και η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ δεδομένου πως παρουσιάζεται άκρως ικανοποιημένη αναφορικά με την ενσωμάτωσή του στο σύνολο του Στάθη Νεραντζάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

To video που εκθέτει ΑΕΚ και Αλμέιδα!

Γεμάτο ένταση ήταν και το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αφού με την...

Στην ίδια κατηγορία