Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σταμάτησε στα… εννιά ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Women’s Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας στη Λάρισα της τοπικής ΑΕΛ με 0-9, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική ενδεκάδα τις: Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Μήτκου, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Καλέση, Μπασούρη και Χέλμβαλ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Morris, ανοίγοντας το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Μετά από ενέργεια της Μπασούρη, η Χαλατσογιάννη πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1. Όντας καταιγιστικός, ο Δικέφαλος βρήκε άμεσα και δεύτερο γκολ, μετά από εξαιρετικό σουτ της Μήτκου από τα 35 μέτρα, το οποίο διαμόρφωσε το 0-2 στο 8′. Δέκα λεπτά αργότερα, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» πέτυχαν και τρίτο γκολ, με… δράστρια την Καλέση, η οποία έκανε το 0-3. Στο 26ο λεπτό, η Έμιλι Χέλμβαλ μπήκε και εκείνη στον… χορό των τερμάτων, γράφοντας από κοντά το 0-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ Morris να κυριαρχεί κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας συνεχώς την μπάλα στα πόδια του και ψάχνοντας τις ευκαιρίες προκειμένου να… ανοίξει περισσότερο την… ψαλίδα των γκολ. Αυτό που… έκλεψε την παράσταση, πέρα των γκολ, ήταν οι «χρυσές» επιλογές του Θαλή Θεοδωρίδη από τον πάγκο.

Στο 72′ η Καλιεντζίδου, ερχόμενη από τον πάγκο έκανε το 0-5, ενώ στο 74′ η Κοσκερίδου διαμόρφωσε το 0-6, ερχόμενη και εκείνη από τον πάγκο. Το ρεσιτάλ των «χρυσών αλλαγών» συνεχίστηκε στο 80ο λεπτό, με την Κατσάνου να πετυχαίνει το 0-7, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Καλιεντζίδου… έγραψε το 0-8. Το… κερασάκι στην εννιαόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ Morris έβαλε στο 88ο λεπτό η Κατσάνου, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ, το οποίο διαμόρφωσε το 0-9.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, εκτός έδρας, κόντρα στον ΑΟ Ρέα, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 3ης αγωνιστικής.


Τελευταία νέα

Ο ΝΠΣ Βόλος στηρίζει Γκαγκάτση!

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τον CEO και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση. Πιο συγκεκριμένα στην...

Στην ίδια κατηγορία