Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η UEFA για τους… τιμωρημένους Έλληνες

Δημοφιλή

Οι ελληνικές ομάδες, μετά και την απόφαση αναστολής της 14ης αγωνιστικής, λόγω της απεργίας των διαιτητών, προετοιμάζονται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, χωρίς ακόμα να γνωρίζουν τις συνθήκες διεξαγωγής των αναμετρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει από το βράδυ του Σαββάτου η φημολογία για πιθανή διεξαγωγή των ευρωπαϊκών παιχνιδιών ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού χωρίς την παρουσία φιλάθλων των γηπεδούχων, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τη Δευτέρα (11/12).

Στο πλαίσιο αυτό, η UEFA φαίνεται να ενημέρωσε ανεπίσημα με επιστολή της, τις Ελσίνκι, Μακάμπι Χάιφα και Μπάτσκα- Τόπολα για την πιθανότητα τα παιχνίδι να διεξαχθούν πίσω από κλειστές πόρτες, λόγω των σφοδρών επεισοδίων στου Ρέντη, που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Η ενημέρωση της UEFA αναφέρει:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία