Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Στα ραντάρ του ΠΑΟΚ ο Μαλόουν »

Δημοφιλή

Ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε από τα ΜΜΕ της Αφρικής και αφορά την περίπτωση του Τσε Μαλόουν.

Πρόκειται για έναν 24χρονο στόπερ με καταγωγή από το Καμερούν, που στα 24 του χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τανζανίας και την Σίμπα.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το africafoot.com για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται ομάδες από την Τουρκία, τη Γαλλία, το Βέλγιο αλλά και την Ελλάδα, συνδέοντας τον με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Οι εμφανίσεις του Καμερουνέζου αμυντικού της Σίμπα έχουν τραβήξει τα βλέμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί σύλλογοι από την Τουρκία, όπως η Κασίμπασα και η Ιστανμπούλσπορ τον έχουν στο στόχαστρο τους.

Εκτός από την Τουρκία, βρίσκεται στα ραντάρ της Ζυρίχης, της Οσέρ, του ΠΑΟΚ, και άλλων ομάδων από το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση στη Σίμπα, από κανέναν σύλλογο, που δείχνουν ότι προτιμούν να περιμένουν μέχρι να κάνουν την κίνηση τους».


Τελευταία νέα

Μπαίνει στη «μάχη» των προημιτελικών ο ΠΑΟΚ

Στις «μάχες» της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ18 βόλεϊ αγοριών, ρίχνεται η ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, ο οποίος...

Στην ίδια κατηγορία