Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σπάσιτς: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ φέτος»

Δημοφιλή

Τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και για το πρόβλημα της φετινής ομάδας στο γκολ, αλλά και τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας, έκανε ο Σλάτζαν Σπάσιτς, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση»:

Για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε:

«Σίγουρα ήταν μια αποτυχημένη χρονιά. Περίμενα τουλάχιστον να πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ. Δυστυχώς η χρονιά δεν τελείωσε όπως θέλαμε, και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να βάλουμε στόχους και του χρόνου να κάνουμε μια καλύτερη ομάδα.

Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα φέτος. Δεν ξέρω τι έγινε, περίμενα παραπάνω και από τον Ολιβέιρα και από τον Μπράντον Τόμας. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο φετινό μας πρόβλημα σαν ομάδα φέτος».

Για την ενσωμάτωση των νέων και το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στις επιτυχίες:

«Η ομάδα ενσωμάτωσε τον Κωνσταντέλια, τον Κουλιεράκη και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Αλλά με τέτοιους παίκτες θέλει προσεκτική διαχείριση. Χρειάζεται να δουλέψουν παραπάνω και να δείξουν πράγματα. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να δουλέψει. Πρέπει αν στηριχθεί από έμπειρους παίκτες που μπορούν να τον βοηθήσουν και πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερος».

Για την ήττα στον τελικό Κυπέλλου:

«Είχαμε παίκτη παραπάνω και έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο. Η γνώμη μου είναι ότι παίξαμε αργό ποδόσφαιρο, έπρεπε να βάλουμε να και δεύτερο επιθετικό, να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Επίσης θα έπρεπε να παίξουμε από τα άκρα, να είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί, με την ΑΕΚ να παίζει με δέκα παίκτες.

Δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω στο γήπεδο, αλλά έβλεπα το ματς και στεναχωρέθηκα πάρα πολύ. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο. Έπρεπε να πάρουμε ρίσκα. Αλλά θέλω να πω ότι έχουμε καλούς παίκτες, με κάποιες προσθήκες μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας του χρόνου».

Για αυτά που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ του χρόνου:

«Η διοίκηση πρέπει να βάλει τους στόχους, πρέπει να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο του χρόνου. Πρέπει να φέρουμε παίκτη στην επίθεση, έναν καλό μέσο να υποστηρίξει τον Γιάννη Κωνσταντέλια και δύο καλά επιθετικά πλάγια μπακ. Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τέσσερις, πέντε μεταγραφές».


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ ξεπέρασε τον εαυτό του

Το γκολ του Στέφαν Σβαμπ στο φινάλε του αγώνα με τη Λαμία δεν έφτασε, με τον ΠΑΟΚ γλιτώνει την...

Στην ίδια κατηγορία