Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σήμερα (30/5) μαθαίνει τον επόμενό του αντίπαλο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι το σημερινό (30/5) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι για την Basket League. Η σειρά των αγώνων για τα ημιτελικά έχει φτάσει στο πέμπτο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με την ομάδα που θα προκριθεί στα τελικά και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αλλά και την ομάδα που θα διασταυρωθεί με τον ΠΑΟΚ mateco.

Ο Δικέφαλος δεν τα κατάφερε απέναντι στους Πειραιώτες, γνωρίζοντας τρεις ήττες από τους φιναλίστ της EuroLeague και πλέον έχει μπροστά του έναν πιο ρεαλιστικό στόχο. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού στοχεύει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Basket League και σήμερα αναμένεται να μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ mateco απέναντι στους δύο πιθανούς αντιπάλους της, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Δικέφαλος έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια της Basket League, έχοντας μία ήττα και μία νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει αντιμέτωποι με το Περιστέρι τρεις φορές τη φετινή χρονιά, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία