Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Σούπερ ανατροπή και απόδραση από το Αμπερντίν με 3-2!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 2-0 από την Αμπερντίν, αλλά με τα γκολ των Ντεσπόντοφ (73΄), Βιεϊρίνια (84΄) και Σβαμπ με πέναλτι στις καθυστερήσεις έφθασε στη σπουδαία νίκη με 3-2, κρατώντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, αντίθετα, είχε δύο μεγάλες φάσεις με τον Κωνσταντέλια για ν’ ανοίξει το σκορ. Στο 13΄ ο Κωνσταντέλιας έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια, «χόρεψε» τη μισή ομάδα της Αμπερντίν, ατύχησε, όμως, στο τελείωμα, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Εξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, αυτή τη φορά μετά την πάσα του Ζίβκοβιτς, αλλά ο γκολκίπερ της Αμπερντίν κατάφερε ν’ αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Η Αμπερντίν μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε στο 50΄ ν’ ανοίξει το σκορ με τον Μιόφσκι, που εκμεταλλεύτηκε και το λάθος του Κουλιεράκη. Και σαν μην έφθανε αυτό, οχτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και με τον Πολβάρα διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Στο 73΄ μπήκε στο παιχνίδι ο Ντεσπόντοφ και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μείωσε σε 2-1, αξιοποιώντας την ασίστ του Κωνσταντέλια. Εντεκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έφθασε στην ισοφάριση χάρη στο γκολ του Βιεϊρίνια.

Στις καθυστερήσεις ο Οζντόεφ κέρδισε πέναλτι από τον Ρούμπεζιτς, την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Αμπερντίν: Ρόος, Ντέβλιν, Γκάρντενμαν, Ρούμπεζιτς, Γιένσεν, ΜακΚένζι, Πολβάρα (72΄ Χάγιες), Σίνι, Μπάραν, ΜακΓκράθ (73΄ Κλάρκσον), Μιόφσκι (72΄ Λόπες).

ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες (63΄ Μπάμπα), Τσιγγάρας (63΄ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον (73΄ Ντεσπόντοφ), Τόμας (64΄ Σαμάτα).


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία