Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

«Σκανάρει» ΠΑΟΚ ο Μπάρι Ρόμπσον

Δημοφιλή

Η Αμπερντίν αναμένεται να υποδεχθεί ξεκούραστη τον ΠΑΟΚ στο Πίτοντρι με φόντο την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League και ως εκ τούτου στις τάξεις των Σκωτσέζων είναι σαφές πως προσφέρεται χρόνος για περαιτέρω… προετοιμασία ενόψει του επικείμενου αγώνα.

Προφανώς η αναβολή της αναμέτρησης με την Νταντί που ήρθε ως απόρροια της προειδοποίησης για την επέλαση της καταιγίδας Μπάμπετ -έχοντας προγραμματιστεί για το Σάββατο (22.10)– δίνει την ευκαιρία στο γκρουπ του Μπάρι Ρόμπσον να αναλύσει εκτενέστερα τον ΠΑΟΚ και κατ΄ επέκταση να πάρει μία πρώτη «γεύση» του τι πρόκειται να αντιμετωπίσει απέναντι στους «ασπρόμαυρους».

Κάτι που επισημαίνουν και ΜΜΕ της Σκωτίας υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως η Αμπερντίν εμφανίζεται διατεθειμένη να παρακολουθήσει μέχρι και τους έως τώρα αγώνες του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε συνέχεια των αναφορών τους διευκρινίζουν πως Μπάρι Ρόμπσον και το προπονητικό σταφ πρόκειται να αφιερώσουν χρόνο «διαβάζοντας» τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου δεδομένου πως «πρέπει να τον νικήσουν για να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο των νοκ άουτ» όπως γίνεται λόγος στον Τύπο.


Τελευταία νέα

«Απαντά» με έφεση ο ΠΑΟΚ

Βαρύ πρόστιμο και τιμωρία κεκλεισμένων μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα έγιναν στο Game...

Στην ίδια κατηγορία