Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σήμερα έχει γενέθλια, αύριο περιμένει το δώρο του

Δημοφιλή

Ιδιαίτερα η σημερινή ημέρα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει τα 55α γενέθλιά του. Βέβαια, ο Ρουμάνος προπονητής θα περιμένει να τα γιορτάσει στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, όπου περιμένει από τους παίκτες του να του κάνουν ως δώρο το τρίποντο απέναντι στους «ερυθρόλευκους», κάτι που θα επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να διατηρηθεί μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα, κι ενώ θα απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ετσι κι αλλιώς, η αυριανή αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Λουτσέσκου.

Κι αυτό γιατί θα φθάσει τους 155 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας κατά έναν την αντίστοιχη επίδοση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ο Λουτσέσκου έχει 101 νίκες, 28 ισοπαλίες και 25 ήττες, ενώ ο Αναστασιάδης μετρά 96 νίκες, 25 ισοπαλίες και 33 ήττες.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 55, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο» είναι το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον Ρουμάνο προπονητή, με τον οποίο, πριν από λίγες ημέρες, επισημοποιήσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ακόμη ένα βραβείο στην συλλογή του Κωνσταντέλια

Kορυφαίος στη μεγάλη νίκη- ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον κόσμο του Δικεφάλου...

Στην ίδια κατηγορία