Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σημαντική σύσκεψη για τη Νέα Τούμπα

Δημοφιλή

Σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο υποργείο Μακεδονίας Θράκης, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής και ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτηριακών υποδομών του Δικεφάλου, Γιάννης Δημογιάννης.

Οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου ενημέρωσαν για τις εξελίξεις που αφορούν τη Νέα Τούμπα, μετά και την παραλαβή του masterplan και των τριών προσχεδίων για το νέο γήπεδο από την εταιρεία Populous και Salfo.

Κατά τη διάρκεια αυτής ο εκ των αντιπροέδρων και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης είπε:

«Από τις 10 Ιουνίου που παραλάβαμε το ΠΔ, σε 70 μέρες έχουμε τα σχέδια που θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, το masterplan που χρειάζεται έγκριση από την Περιφέρεια και το Δήμο μέσα στο 2022. Παράλληλα ως την άνοιξη χρειάζεται η έγκριση της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την έκδοση αδειών.

Επί τάπητος τέθηκε και το θέμα του Καυτανζογλείου για την μετεγκατάσταση του Δικεφάλου, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ζητούν από τον πρωθυπουργό να δοθεί λύση.

Ο κ. Γκαγκάτσης ενημέρωσε επίσης ότι η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δήμο Θέρμης για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου.

Ο κ. Κατσαρής εκ μέρους του ΑΣ, έθεσε το θέμα της ισονομίας στο θέμα του γηπέδου, σχετικά με την στήριξη που έλαβαν οι υπόλοιπες ομάδες κατά την κατασκευή των γηπέδων τους.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, ζήτησε επίσης να παραχωρηθούν ανενεργοί αθλητικοί χώροι της Θεσσαλονίκης στον ΑΣ, όσο θα χτίζεται το νέο γήπεδο.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε Πέλκα η Χαλ
Επόμενο άρθροΠρόστιμο σε ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία