Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Σημαντικές επιστροφές για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ Mateco, με τους Γκίλμορ και Μπελιάουσκας να τίθενται στην διάθεση του Φώτη Τακιανού, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να μένει εκτός της σημερινής (27/11) προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Στον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Benfica είναι πλέον στραμμένη η προσοχή όλης της ομάδας, καθώς το παιχνίδι της Τετάρτης (29/11 στις 19:30), μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ mateco τη δυνατότητα να εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ξεκινώντας σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με την Benfica, το πρόγραμμα τα ομάδας περιελάμβανε ανάλυση στο βίντεο και προπόνηση τακτικής. Michael Gilmore και Laurynas Beliauskas επέστρεψαν στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ mateco και αναμένεται να είναι στη διάθεση του κόουτς Φώτη Τακιανού για τον αγώνα της Τετάρτης. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τρίτη με μία προπόνηση, που ξεκινά στις 17:00 και τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην καθιερωμένη Media Day πριν από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια τα ομάδας.

Η αποστολή της Benfica, αναμένεται απόψε, αργά το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη. Η Πορτογαλική ομάδα έχει προγραμματισμένη προπόνηση στο PAOK Sports Arena το βράδυ της Τρίτης (19:00).

Τον αγώνα της Τετάρτης (29/11), θα διευθύνουν οι Kerem Baki (Τουρκία), Andis Aunkrogers (Λετονία) και Josip Jurcevic (Κροατία)».

Προηγούμενο άρθροΤο PAOK Inside LIVE!
Επόμενο άρθροΔιαφορετικό βραβείο για Σβαμπ!


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία